perjantai 26. helmikuuta 2010

Häätanssi

Meidän häissä kun on suurin osa "perinteistä" tuunattu jollain tapaa, tulee myös perinteinen häätanssi tutisemaan! Mautonta tai ei, ei haittaa! :D

Harrastelen itse kuntoilun vuoksi tanssia eri muodoissa, ja olis hauska ujuttaa myös äijä tähän häätanssiin. Toisaalta siksi, että häneltä ei vois ikinä kuvitellakkaan tällaista, ja sen takia saisi varmasti ääntä vieraissa aikaan. Mies kun ei ajatusta ole täysin tyrmännytkään, niin jatkan asian muhittamista!

Tarkoittaen siis tähän tapaan toteutettua häätanssia:

http://www.youtube.com/watch?v=kGTLmdaOLKI

Vaihtoehtoina olis

a) Tanssi alotettais n. 2-3 minuutin pätkällä ihan tavallista valssia, jonka jälkeen seuraa 3-5 biisinpätkää, ja tanssi loppuu minuutin verran tavalliseen valssiin :) Tämän "meidän" tanssin jälkeen sitten jatkuisi parilla perinteisellä valssilla.

Biisipätkävaihtoehtoina olisipa ehkä ainakin...

Vanilla Ice - Ice ice baby
Cotton Eye Joe
Florida - Low

b) Tanssi alkais normivalssilla 2-3min, josta siirtyis koko biisin kestävään häätanssiin, biisinä olis esimerkiks MC Hammer - U can't touch this.
Jännityksen tiimellyksessä olis ehkä yks biisi parempi vaihtoehto, jonka koreografiat reenais hyvin että pysyis muistissa :) Tämän tanssin jälkeen juoksusta takaisin valssin loppuun.

http://www.youtube.com/watch?v=bV1NZblULmQ

http://www.youtube.com/watch?v=SpsvuWec7D0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti