maanantai 22. helmikuuta 2010

Hääpuku

Koska häihin on vielä niin pitkä aika, niin tässä vaiheessa on mukava mietiskellä asioita pikkuhiljaa kun kiirettä ei ole, ja yksi niistä on tietysti HÄÄPUKU!

Mulla on valmiina siis hääpuku, joka on Sincerityn vanhempaa mallia, tarkempaa numeroa en saa millään nyt päähäni. Puku on siis minulle ainakin yhden numeron liian iso, joten muokkauksesta tulee aika laaja. Tahtoisin myös muokata kaulanaukkoa joko olkaimettomaksi tai halterneck-malliseksi. Olkaimettomat pelottaa mua aina suuresti, koska tuntuu että ne valahtaa alas, eikä ole kiva olla nykimässä niitä koko ajan ylöspäin. Toki hääpuku olis varmaan niin jämy että eipä se mihinkään lähtis liikkeelle.
Toisaalta taas halterneckin kanssa saisi leikitellä hieman väreillä, jos halterneck-kankaan tekisi erivärisellä pitsillä.

Tässä erittäin, erittäin huono, PEILIKUVA tottakai :D On muuten erittäin vaikea ottaa a) ottaa salaa mieheltä kuva valtava hääpuku päällä keskellä käytävää b) yrittää karistaa helmassa roikkuva kissapentu puvusta pois c) samalla yrittää ottaa kuva! :D



Puvussa on kolmevanteinen alushame, ja nyt vastaa about kokoa 38. Vaatteissa olen kokoa 34-36, joten saapa nähdä mitä muokkauksesta tulee :)
Muokkaus tulee maksamaan, mutta siihen ollaan varauduttu.

Yläosaksi olen haaveillut jotain tämän tapaista:


Tuo pitsiosuus olisi kiva olla jotain viininpunaisen sävyistä, mutta en sitten tiiä tulisko vähän "ylimääräisen" oloinen kaistale sinne....



Tällä tyylillä toteutettu ois myöskin aivan valtavan iiiihana, mutta ongelmaksi saattais koitua se, että puvusta itsestään ei lähde tuohon rintojen väliin mitään tuollaista asiaankuuluvaa jutskelia, joten saattais tämäkin näyttää ylimääräiseltä?!



Tämä puku vastaa ehkä eniten tuota mun puvun yläosaa, ja tuo halterneck on aika sopivan huomaamaton. Nuo pitsikirjailut tuossa sivuissa tuo kivaa vaihtelua tohon, tykkään :)



Tässä on vähän samanlainen kuin tuossa yläpuolella, mutta kaistale on paljon ohuempi ja vastaa ehkä lähinnä enemmän narua kuin kangasta. On kuitenkin ihan nätti ja siihen ois mahdollista myös lisätä vähän väriä.

Puvun helmaosaan haluaisin myös vähän punaista, tyyliin näin:


Tollanen vyö olis kiva idea, tosin tuo näyttää ehkä hieman "tekemällä tehdyltä", enkä tykkää tuon takaosasta....



Tämä vastaa eniten sitä mun mielikuvaa, eli tuohon helmaan sellainen ohut läpikuultava kaistale tuota punaista, joka sais ehkä jatkua vähän korsettiosaankin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti