perjantai 12. maaliskuuta 2010

Rinkulat

Niin, ne rinkulat :) Mies ei välttämättä haluaisi uutta sormusta vihkisormuksekseen, joten saattaa olla että hänelle jää palladium-kihlasormus vain käyttöön. Itse toki, toki olen ajatellut kihlasormuksen rinnalle vihkisormuksen. Haaveissa olisi kahta jalometallia sisältävä sormus. Tähän tyyliin, kun allaolevissa kuvissa, mutta valkokullan tilalla olisi palladiumia. Budjettimme rinkuloihin on tosi pieni, joten tämä saattaa jäädä pelkästään haaveeksi ja tyytyminen on valkokultaan. Se on kuitenkin hippasen eriväristä kuin palladium...Saapi nähdä :)


Ihan kiva, tosin ehkä jotenkin sekamelskainen kun sivuilla menee vielä ohuet kaistaleet valkokultaa. Sopivan bling :)


Tämä taasen on hieman yksinkertaisempi, ja voisi näyttää ihan hauskalta kihlasormuksen vieressä.


Tämä taasen ihan erityylinen kuin aiemmat, mutta olisi kyllä erilainen ja miellyttäis silmää! Kihlasormuksen kanssa ei välttämättä passaisi niin täydellisesti, kun kihlat ovat D-mallisia.


Tässä on tämän hetken ehdoton suosikki. Sopisi täydellisesti kihlasormuksen jatkoksi. Tykkään siitä mielikuvasta että rinkuloita olisi tavallaan kolme. Kivan yksinkertainen ja aika bling!

4 kommenttia:

  1. Moikka!
    Uusi blogisi lukia ilmoittautuu :)
    Pidän itse myös paljon sormuksista, joissa yhdistellään keltakultaa ja valkokultaa/palladiumia ja olemme myös valinneet sellaisen sormuksen poikaystäväni kihla/vihki sormukseksi!


    Minun ehdoton suosikki noista sinun sormuksista on tuo alin. Elegantti, näyttävä mutta samalla hyvinkin simppeli. Onko se kenen sormus?

    VastaaPoista
  2. Heippa vain ja tervetuloa :)

    Sormus on Tillanderin, ja löytyy heidän kotisivuiltaan täältä:

    http://www.tillander.fi/1234_haku.php?type=1&maarapersivu=5&timanttienmaara=&keyword=&keltakultaa=&valkokultaa=&start=21&end=40

    VastaaPoista
  3. Tuo ensimmäinen sormus on ihana! Mistä saan lisää tietoa siitä?

    T. M

    VastaaPoista
  4. Apua, nyt en kyllä muista! Ebaysta sen löysin, mutten tarkemmin laittanut ylös kun ei ollut se ihan ykkönen mulle :(

    VastaaPoista